KesKeCes ? 


🌎 Rrasi i Bute

Rrasi i Bute est une ville d'Albanie   Rrasi i Bute
Heure Locale à Rrasi i Bute -->
Fuseau Horaire : Gmt + 02 h 00
Time Zone : Europe/Tirane
Actuellement à l'Heure d'été
Coefficient de Marée :       109/108

23 h 34 m 37 s
Jeudi 30 Mars 2017


   Durée du Jour : 12h39
12 h 45
Zénit
+3 minutes de Soleil     Jour de Lune : 3
Lever: 8h06
Coucher: 21h56
Premier Croissant
7.1 %

05 h 57
Aurore

06 h 25
Lever

19 h 04
Coucher

19 h 32
Crépuscule


Province : Lezhe

Latitude :

41.8952780
41°53‘43"N

Longitude :19.7608330
19°45‘38"E
Altitude :      256 mètres - 840 pieds

UFI :      -107818
UNI :     -165699
MGRS : 34TCM9720638892
JOG :     NK34-07

Changement de Vue
Carte Satellite

Les villes les plus proches :

Zimaj    2.43 Km
Ungrej    3.58 Km
Kastra e Poshteme    3.73 Km
Fregen    3.8 Km
Gjobardhaj    3.81 Km
Kashnjet    4.78 Km


Ville suivante : Ermenj
  D'autres en parlent aussi le 11 Novembre 2016 :

1 - Rremull: Webcams in the Region of Rremull, Albania

  Webcams in the Region of Rremull, Albania. Current local time ... Rrash-Vorfe - Rrasi - Rras i Bute - Rrasi eger - Rrasi i Bute - Rraze - Rrazhnapaje - Rrazhnapoje ...
http://www.the-webcam-network.com/Albania/Rremull/109891.html

2 - albanien.ch Forum :: Thema anzeigen - Fjale te urta ...
  Prapa ujkut me ta vraponte dhe një gomar.Kur e zunë ujkun,edhe gomari ja rrasi një shqelm.Atëherë ujku tha:
http://albanien.ch/forum/phpbb/viewtopic.php?t=893

3 - JK # 72 (2013) by Jeta Katolike - issuu
  ... e shkrime të Athanas Gegaj, autor i “L’Albanie et l’invasion turque au XVe siècle”, në revistë ka botuar edhe Át Gjon Shllaku e Rrok Gurashi.
https://issuu.com/albchurch/docs/jk-72

4 - Pa censurë 111 | Peshku pa ujë

  Edhe Shkabes pasi ti rrasi i ... Nga bredharaku luftarak i peshkut sot shof nje bredh te bute ... E kisha fjalen qe mimozat e llojit qe njohim ne ketu ne Albanie, ...
http://arkivi.peshkupauje.com/2016/03/pyetje/pa-censure-111

5 - albanien.ch Forum • Thema anzeigen - Poezi, fjale te urta ...
  Prapa ujkut me ta vraponte dhe një gomar.Kur e zunë ujkun,edhe gomari ja rrasi një shqelm.Atëherë ujku tha:
http://www.albanien.ch/forum/newinst/viewtopic.php?t=893