KesKeCes ? 


🌎 Cezma e Madhe

Cezma e Madhe se situe en Albanie   Cezma e Madhe
Heure Locale à Cezma e Madhe -->
Fuseau Horaire : Gmt + 02 h 00
Time Zone : Europe/Tirane
En ce moment à l'Heure d'été
Coefficient de Marée :       111/109

15 h 00 m 24 s
Vendredi 28 Avril 2017


   Durée du Jour : 13h52
12 h 35
Zénit
+2 minutes de Soleil     Jour de Lune : 2
Lever: 7h22
Coucher: 21h54
Premier Croissant
4.4 %

05 h 09
Aurore

05 h 39
Lever

19 h 31
Coucher

20 h 01
Crépuscule


Province : Korce

Latitude :

40.9086110
40°54‘30"N

Longitude :20.5222220
20°31‘19"E
Altitude :      921 mètres - 3022 pieds

UFI :      -104244
UNI :     -153411
MGRS : 34TDL5976328722
JOG :     NK34-11

Changement de Vue
Carte Satellite

Les villes les plus proches :

Cezma e Vogel    880 m
Hondisht    1.87 Km
Trebinje    2.64 Km
Dunice    2.86 Km
Pevelan    3.02 Km
Pleshisht    3.37 Km
Guri i Bardhe    3.9 Km
Zemce    3.96 Km
Potkozhan    4.01 Km
Maline    4.38 Km
Slabinje    4.62 Km
Hoshtece    5.1 Km
Selca e Siperme    5.23 Km
Zgallo    5.26 Km
Losnik    5.44 Km
Cence    6.15 Km


Ville suivante : Cezma e Vogel
  Autres résultats sur le Web du 20 Novembre 2016 :

1 - MémorialGenWeb Relevé

  ... C onsignes de saisie | M anuel d'interprétation normative | G estion des unités étrangères | E nvoyer une photo individuelle ...
http://www.memorialgenweb.org/memorial3/html/fr/resultcommune.php?act=view&insee=00000&pays=Macédoine&dpt=9156&idsource=7021&table=bp&lettre=&fusxx=&debut=200

2 - MémorialGenWeb Relevé
  ... C onsignes de saisie | M anuel d'interprétation normative | G estion des unités étrangères | E nvoyer une photo individuelle ...
http://www.memorialgenweb.org/memorial3/html/fr/resultcommune.php?act=view&insee=00000&pays=Macédoine&dpt=9156&idsource=7021&lettre=C

3 - Open Corporates Albania - Open Data Albania
  Open Corporates. Last update: Wednesday, November 9, 2016. Home; RSS; Post article; Home; Project. ... Banka e Parë e Investimeve-Albania/ First Investment Bank ...
http://open.data.al/en/corporates/list/

4 - Albanian local elections, 2011 - Wikipedia

  Albanian local elections, 2011; ... Frakull e Madhe: Enver Troka (19.02%) ... Dake Cezma (25.83%) Kole Ndrevashaj (LZHK) (33.50%)
https://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_local_elections,_2011

5 - Ekspozita “Skënderbeu në artet pamore shqiptare” në muzeun ...
  Ekspozita e kuruar nga ... GKA dhe “Maison de l’Albanie ... konsistencë më të madhe në trajtimin e temave dhe në hulumtimin e dukurive negative ...
http://republika.info/kulture/ekspozita-skenderbeu-ne-artet-pamore-shqiptare-ne-muzeun-e-krujes

6 - Demografia e Viseve Shqiptare ne Greqine e Veriut | Arben ...
  Demografia e Viseve Shqiptare ne Greqine e Veriut. Download. Demografia e Viseve Shqiptare ne Greqine e Veriut. Uploaded by. Arben Llalla ...
http://www.academia.edu/8356354/Demografia_e_Viseve_Shqiptare_ne_Greqine_e_Veriut

7 - Frasheri Ne Historine e Shqiperise 2 - es.scribd.com
  Biblioteka e shkrimeve dhe e librave për Frashërin dhe frashërllinjtë është e madhe. Ajo është e tillë sepse njerëzit e Frashërit, ...
https://es.scribd.com/doc/282385738/Frasheri-Ne-Historine-e-Shqiperise-2

8 - Fjala e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut përballë princave ...
  Gazeta Koha Jonë është e para ... me titullin “Le Grand Castriotto d’Albanie, ... mirëqenia e përgjithshme e popullit tënd është kënaqësia më e madhe ...
http://www.kohajone.com/2016/08/05/e-rralle-fjala-e-skenderbeut-perballe-princave-para-vdekjes-ne-lezhe/

9 - Full text of 'Frasheri Ne Historine E Shqiperise 2014'
  Full text of 'Frasheri Ne Historine E Shqiperise 2014' See other formats ...
https://archive.org/stream/FrasheriNeHistorineEShqiperise2014/Frasheri-ne-Historine-e-Shqiperise-2014_djvu.txt

10 - 'Water in Judeo-Christian and Islamic Traditions' (with ...
  'Water in Judeo-Christian and Islamic Traditions' (with Albanian translation), in 'Water in Arts and Crafts in the Berat Region, 4th century B.C. to 19th century A.D ...
http://www.academia.edu/17670522/_Water_in_Judeo-Christian_and_Islamic_Traditions_with_Albanian_translation_in_Water_in_Arts_and_Crafts_in_the_Berat_Region_4th_century_B.C._to_19th_century_A.D._K._Giakoumis_ed._Tirana_Gent_Grafik_and_University_of_New_York_in_Tirana_2015_20-35