KesKeCes ? 


🌎 Prroi

Prroi se situe en Albanie   Prroi
Heure Locale à Prroi -->
Décalage Horaire : Gmt + 02 h 00
Time Zone : Europe/Tirane
En ce moment à l'Heure d'été
Coefficient de Marée :       109/108

23 h 32 m 20 s
Jeudi 30 Mars 2017


   Durée du Jour : 12h38
12 h 43
Zénit
+3 minutes de Soleil     Jour de Lune : 3
Lever: 8h06
Coucher: 21h53
Premier Croissant
7.1 %

05 h 57
Aurore

06 h 24
Lever

19 h 02
Coucher

19 h 29
Crépuscule


Province : Elbasan

Latitude :

40.8247220
40°49‘28"N

Longitude :20.1794440
20°10‘45"E
Altitude :      273 mètres - 896 feet

UFI :      9100605
UNI :     9118146
MGRS : 34TDL3080719624
JOG :     NK34-11

Changement de Vue
Carte Satellite

Les villes les plus proches :

Shemrize    780 m
Bulgurit    1.25 Km
Ciflik    1.69 Km
Llalle    1.81 Km
Gjeraqine    1.91 Km
Mashan    3.08 Km
Ostenth    3.26 Km
Kishtallare    3.52 Km
Kushove    4.06 Km
Kocaj    4.2 Km
Dumberas    4.45 Km
Bersnik    4.46 Km
Bersniku i Siperm    4.59 Km
Harunas    4.68 Km
Duzhe    4.95 Km
Gramsh    5.02 Km
Lubinje    5.09 Km
Vrri    5.27 Km


Ville suivante : Ciflik
  Et aussi le 06 Novembre 2016 :

1 - Etimologjia e fjales Arber, Arberi - Forumi Shqiptar

  Indice jane germadhat e ketij mes vendi, dhe toponimet e tij Kroi Arbanes, Prroi ... mbi deshmine e emrit topik Albeigne per viset te Bishti i Palles dhe Albanie ...
http://www.forumishqiptar.com/threads/58743-Etimologjia-e-fjales-Arber-Arberi

2 - Full text of 'Frasheri Ne Historine E Shqiperise 2014'
  Search the history of over 510 billion pages on the Internet. search Search the Wayback Machine
https://archive.org/stream/FrasheriNeHistorineEShqiperise2014/Frasheri-ne-Historine-e-Shqiperise-2014_djvu.txt

3 - Bogumilizam i Etnogeneza Torbeša (Bošnjaka) Kukske Gore
  ... Kika e Vrahit, Zastena, Matëjca, Gryka e Pločes, Zanoges, Prroi i Kalavičit, Kodra e Polenes ... str.. 105. - Jorga Breeve, Histoire de l’Albanie ect, ...
https://www.scribd.com/doc/79085856/Bogumilizam-i-Etnogeneza-Torbe%C5%A1a-Bo%C5%A1njaka-Kukske-Gore

4 - Read bogumilizam-_nazif_dokle.pdf text version

  ... Kika e Vrahit, Zastena, Matëjca, Gryka e Ploces, Zanoges, Prroi i Kalavicit ... L' Albania" Roma,1930, str.. 105. - Jorga Breeve, Histoire de l'Albanie ...
http://www.readbag.com/mlicanin-weebly-uploads-3-0-9-1-3091963-bogumilizam-nazif-dokle

5 - VOAL
  ... Delicia, Lugu i Shtyllës, Gurra e Lugut të Deas, Prroi i Shtrigës etj, janë emëra të lidhur me hyjneshën Diana dhe me tempullin Diana Candaviensis, ...
https://www.voal.ch/artemisa-helene-diana-romake-zana-iliroshqiptare-dhe-dita-e-veres-studim-nga-lutfi-alia/

6 - Prejardhjen e emrit ''Kosova'' - Faqja 2 - Forumi Shqiptar
  ... kronisti frëng Philip Mesiere shkruante në një letër të tij* se Beteja e Kosovës u zhvillua në „es patrice d’Albanie”, ... ke prroi palpoçit Postime 576
http://www.forumishqiptar.com/threads/85658-Prejardhjen-e-emrit-Kosova/page2

7 - Results from Form 1 of Page GuestBook Form.htm
  Name: Sistezitrepsy CorvetteYear: CorvetteModel: CorvetteColor: CityState: Yanahuara EmailAddress: r_widerski@aol.com ClubName: Sistezitrepsy ClubWebSite: http ...
http://www.fallscitycorvetteclub.com/guest_book.htm

8 - Frasheri Ne Historine e Shqiperise 2 - es.scribd.com
  ... Rrjeti i dendur i lumenjve dhe përrenjve dhe malet në këmbë të të cilëve ata rrjedhin 31 . Në veri rrjedh prroi i Miçanit. Selenica.549. Pa arritur ...
https://es.scribd.com/doc/282385738/Frasheri-Ne-Historine-e-Shqiperise-2