KesKeCes ? 


🌎 Bizhute

Bizhute se situe en Albanie   Bizhute
Heure Locale à Bizhute -->
Fuseau Horaire : Gmt + 02 h 00
Time Zone : Europe/Tirane
En ce moment à l'Heure d'été
Coefficient de Marée :       106/101

05 h 42 m 04 s
Samedi 29 Avril 2017


   Durée du Jour : 13h56
12 h 37
Zénit
+2 minutes de Soleil     Jour de Lune : 3
Lever: 8h14
Coucher: 23h04
Premier Croissant
10.1 %

05 h 09
Aurore

05 h 39
Lever

19 h 35
Coucher

20 h 04
Crépuscule


Province : Elbasan

Latitude :

41.1177780
41°7‘4"N

Longitude :19.9622220
19°57‘43"E
Altitude :      406 mètres - 1333 pieds

UFI :      -103896
UNI :     -152159
MGRS : 34TDL1287652351
JOG :     NK34-07

Changement de Vue
Carte Satellite

Les villes les plus proches :

Jatesh    2.34 Km
Paper Sallak    2.79 Km
Shemhill    2.83 Km
Petresh    3.56 Km
Pajun    3.6 Km
Gracen    3.8 Km
Pajenge    3.89 Km
Ulem    4 Km
Shtemaj    4.39 Km
Shijon    4.56 Km
Fikas    4.72 Km
Recan    4.81 Km
Kozan    5.8 Km


Ville suivante : Bletez
  D'autres en parlent aussi le 08 Novembre 2016 :

1 - Elbasan - Wikipedia

  Elbasan (Albanian: Elbasan or Elbasani) is a city and a municipality in Elbasan County, central Albania. One of the largest cities in Albania, it is located on the ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Elbasan

2 - 19032005
  ... ('L'Albanie et les Albanais') ... zonjat korcare ndiqnin moden e Parisit dhe blinin bizhute me te reja franceze qe shiteshin ne sheshin Vendôme! Pas ...
http://albania.dyndns.org/Presse/2005/19032005.htm

3 - Albania Alphabetical Listing of Cities - hobohideout.com
  Albanie Albanien Albanija Albaniya Alcaus Maja E Aldekut Alemas Alemasi Alessio ... Bizhute Cafa Bjelaj Bjeshk' E Bregut Bjeshova Bjeskove Blaca Blace Black Drin Blaj ...
http://www.hobohideout.com/sitemap-alphabet/albania.php

4 - AlbiMax - Tour du monde en 6 mois: novembre 2011

  Albina : Pour notre voyage de noces on part où ? Maxime : Que dirais-tu de faire le tour du monde ? Allez zou c'est parti ! Albina: Ku po shkojme per muaj mjalti?
http://albimax.blogspot.com/2011_11_01_archive.html

5 - Hoteleri Turizem Albania: Hapet “Trojet”, zyrë përfaqësimi ...
  Hapet “Trojet”, zyrë përfaqësimi për pjesë të flakura të trashëgimisë
http://www.hoteleriturizemalbania.al/2013/10/hapet-trojet-zyre-perfaqesimi-per-pjese.html

6 - Përjetësisht të Panjohur ... - albanie-albanais.com
  Albanie-à-la-mode; Ars Press; ATA; BBC - në shqip; Courriers des Balkans; DW -në shqip; Fletorja Shqiptare; Gazeta Kritika; Geo-Org; Gjuha Shqipe; Independent ...
http://www.albanie-albanais.com/2009_01_01_archive.html

7 - Gramozi-Real Madrid, fiken dritat ne ‘Qemal Stafa ...
  ... dhe marrja na kap per bythesh.Ishim nis per dasem e na u shqy lodra.Nusja ishte stolis me bizhute ... kujtimet me te bukura e me te hidhura i kam ne Albanie ...
http://arkivi.peshkupauje.com/2010/01/shkurt/gramozi-real-madrid-fiken-dritat-ne