KesKeCes ? 


🌎 Geshtenje

Geshtenje est une ville d'Albanie   Geshtenje
Heure Locale à Geshtenje -->
Fuseau Horaire : Gmt + 02 h 00
Time Zone : Europe/Tirane
Actuellement à l'Heure d'été
Coefficient de Marée :       109/108

23 h 33 m 57 s
Jeudi 30 Mars 2017


   Durée du Jour : 12h39
12 h 42
Zénit
+4 minutes de Soleil     Jour de Lune : 3
Lever: 8h04
Coucher: 21h54
Premier Croissant
7.1 %

05 h 55
Aurore

06 h 23
Lever

19 h 02
Coucher

19 h 30
Crépuscule


Province : Diber

Latitude :

41.8263890
41°49‘35"N

Longitude :20.3741670
20°22‘27"E
Altitude :      697 mètres - 2287 pieds

UFI :      -104836
UNI :     9057623
MGRS : 34TDM4802930690
JOG :     NK34-08

Changement de Vue
Carte Satellite

Les villes les plus proches :

Kalis    1.52 Km
Zall Kalis    1.64 Km
Shenlleshen    2.5 Km
Prahlisht    2.64 Km
Ratke    2.7 Km
Palaman    3.73 Km
Zall Dardhe    3.84 Km
Sorice    3.87 Km
Kraj Rec    3.97 Km
Sllove    3.99 Km
Lugjaj    4.09 Km
Trojak    4.1 Km
Shullan    4.32 Km
Kalle    4.58 Km
Vleshe    4.73 Km
Palush    5.49 Km
Nezhaj    5.53 Km
Vasije    5.93 Km
Matranxh    6.32 Km


Ville suivante : Gizavesh
  D'autres en parlent aussi le 27 Novembre 2016 :

1 - Vladimir Orel, Albanian Etymological Dictionary

  Vladimir Orel, Albanian Etymological Dictionary - Free ebook download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read book online for free.
https://fr.scribd.com/doc/117854777/Vladimir-Orel-Albanian-Etymological-Dictionary

2 - Vladimir Orel, Albanian Etymological Dictionary - Scribd
  Vladimir Orel, Albanian Etymological Dictionary - Free ebook download as PDF File (.pdf), ... Descrip­ tion de l'un des parlers de l ’Albanie du Nord.
https://www.scribd.com/doc/117854777/Vladimir-Orel-Albanian-Etymological-Dictionary

3 - alban-etym-dict - scribd.com
  Janez Erat janez_si@yahoo. com ETIMOLOŠKI SLOVAR ALBANSKEGA JEZIKA Albanian Etymological Dictionary Delo je bilo končano leta 2000. / finished in 2000 Druga spletna ...
https://www.scribd.com/document/87427582/alban-etym-dict

4 - alban-etym-dict - DOCUMENTS.TIPS

  Janez Erat janez_si@yahoo.com ETIMOLOŠKI SLOVAR ALBANSKEGA JEZIKA Albanian Etymological Dictionary Delo je bilo končano leta 2000. / finished in 2000 Druga spletna ...
http://documents.tips/documents/alban-etym-dict.html

5 - ALBANIAN DNA: The most old of the Balcans
  ALBANIAN DNA: The most old of the Balcans. Kete tem po e vendos qellimisht ne Historin Shqiptare, me qellim informimin ne lidhje me disa studime shume te rendesishme ...
http://www.forumivirtual.com/historia-61/albanian-dna-most-old-balcans-625-print/

6 - KE3/1 - Gështenjat e Pogradecit - korcapedica.com
  Si paradisi ashtu dhe feri më duken si shume, qoftë per të shpërblyer qoftë për të ndëshkuar. Veprimet e njerëzve nuk meritojnë as njërën as tjetrën.
http://korcapedica.com/korca-encyclopedica-nr3/217-ke31-geshtenjat-e-pogradecit.html

7 - Het weer in Geshtenje - De voorspelling van AccuWeather ...
  Geshtenje Weather. Volg ons op; Aanmelden. Albani ...
http://www.accuweather.com/nl/al/geshtenje/1557873/weather-forecast/1557873

8 - Het weer per uur in Geshtenje - De voorspelling van ...
  Het weer per uur in Geshtenje, Albani ...
http://www.accuweather.com/nl/al/geshtenje/1557873/hourly-weather-forecast/1557873

9 - Schmitt provokon sërish: Shqiptarët e pranuan Perandorinë ...
  ndersa ne jemi shumica geshtenje dhe pak kuqashe,,ne jemi berthame e perendimit, na del tani nje Schmid dhe nje Davis dhe thone te kunderten, dhe kjo eshte e verteta.
http://www.gazetatema.net/web/2013/01/15/schmitt-provokon-serish-shqiptaret-e-pranuan-perandorine-osmane-ishin-fetare-dhe-skane-lidhje-me-iliret/

10 - Romantizmi apo përkatësi e dyfishtë? Ese mbi Origjinat e ...
  Romantizmi apo përkatësi e dyfishtë? Ese mbi Origjinat e Diskurseve të Ideologjizuara në Etnologjinë Ballkanike
http://www.academia.edu/11659104/Romantizmi_apo_p%C3%ABrkat%C3%ABsi_e_dyfisht%C3%AB_Ese_mbi_Origjinat_e_Diskurseve_t%C3%AB_Ideologjizuara_n%C3%AB_Etnologjin%C3%AB_Ballkanike